RSS  Sitemap Zoeken Afdrukken
   

Nieuwsbericht

Bookmark and Share

01/31/14

Nieuwe website Stadsboerderij Kortrijk

Het project 'Stadsboerderij Kortrijk' kan vanaf nu gevolgd worden op de website www.stadsboerderij.coop

 

Voor informatie kun je terecht bij:

Vriendelijke groet,

 

 

 

18-01-2012 (09:11)

Kanaal127 stelt haar nieuwste telg voor: de Groene Vlam!

 

Brandpreventiebeveiliging kan ook sociaal en ecologisch

 

Het nieuwe initiatief "De Groene Vlam" richt zich op brandpreventiebeveiliging en -bestrijding. Hiervoor hebben ze de samenwerking aangegaan met saval, een absolute specialist op vlak van brandbeveiliging, Metaalwaren Vancanneyt en Clarus, een sociaal bouwbedrijf. Kanaal127 heeft het hele project mee helpen realiseren. De Groene Vlam wil zich ook onderscheiden door de ecologische en sociale keuzes die steeds gemaakt worden. Als sociaal bedrijf streeft De Groene Vlam naar de creatie en het behoud van de duurzame tewerkstelling voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

Waarom is een initiatief als De Groene Vlam nodig?Wat zal De Groene Vlam precies doen?

"We plaatsen en controleren ecologisch verantwoorde blusapparaten. Ook het hervullen van de blusapparaten kan via ons gebeuren. Maar we willen ook de organisaties bewust maken van de brandpreventiebeveiliging in hun organisatie. Zo kan er een beroep op ons gedaan worden voor het opstellen van preventieplannen en opleidingen voor het personeel. Plaatsen van  pictogrammen, het controleren van noodverlichting zijn maar enkele kleine ingrepen die de veiligheid verhogen", aldus Dirk Van Ammel.

 

De Groene Vlam heeft met haar oprichting de eerste stap gezet. Belangrijk is nu het vinden van een gedreven zaakvoerder die het initiatief tot een succesvol bedrijf kan uitbouwen. Interesse?

 

Klik hier voor de VACATURE van ZELFSTANDIG ONDERNEMER bij De Groene Vlam.